dimecres, 4 de març del 2015

Fins sempre amics..!


El 3 de gener de l'any 2012 naixia el Bloc JUBILATS-USOC amb la il·lusió de tot el que comença i espera donar un servei a les persones... en aquest cas a les persones jubilades o pensionistes a què la Federació de Jubilats i Pensionistes de la Unió Sindical Obrera (USOC), afiliades o no, podria interessar els seus continguts.

Han estat tres anys, comptant amb la col·laboració d'algun que altre company o companya, en què pràcticament cada setmana puntualment hem estat compartint amb vosaltres, i amb il·lusió, els nostres escrits... Però tot té la seva fi i així succeeix amb aquest bloc. Les persones, sobretot a aquesta edat, es van fent grans i malalties i cansament els obliga a deixar activitats que li suposen un esforç extra.

En el nostre cas concorren esdeveniments que no només afecten al Bloc sinó que afecta profundament a la Federació de Jubilats i Pensionistes (FEJUP-USOC).

Els jubilats i pensionistes d'aquesta Federació, arran del 12è Congrés de la USOC celebrat els passats dies 19 i 20 de Febrer, i per diverses circumstàncies que no és qüestió de detallar en un bloc, es veuen fortament afectats per una sèrie de canvis estructurals dins del Sindicat fins a l'extrem que la seva Executiva es veu forçada a presentar la dimissió en ple al veure tancada la seva participació en els òrgans del Sindicat com a Federació. Condicions aquestes que no ens ajuden a desenvolupar la nostra comesa.

Per tant, companys, amics i simpatitzants de JUBILATS-USOC, encara que sentim prendre aquesta decisió, a partir d'aquest últim Bloc, ens acomiadem de tots vosaltres donant-vos les gràcies per aquests tres anys que heu estat amb nosaltres.

Una forta abraçada.

Fins sempre amics!


Ramiro Lozano

i col·laboradors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada