dissabte, 6 de setembre del 2014


El retorn.

Bé, s’ha acabat l'estiu i les vacances, cal tornar a la feina! Comença un nou curs i cal escollir... amb quina actitud ens enfrontem a ell?

Posats a triar una actitud, cal procurar mirar endavant de manera positiva encara que no deixem de preguntar-nos com serà aquesta nova etapa que ara s'inicia i per molta actitud positiva amb què vulguem afrontar-la, no sabem com resultarà i amb quina problemàtica ens haurem d'enfrontar. Som un compendi de virtuts que estan esperant l'oportunitat per mostrar-nos i desenvolupar tot el nostre potencial. Això és així, sense exagerar gens ni mica. Que no siguem conscients del nostre potencial no vol dir que ens haguem de sentir petits o incapaços.

Referent a posar-se a escriure que després d'un llarg període de no fer-ho, en aquest cas el Bloc, costa trobar la inspiració, però crec que millor que estar esperant la inspiració és buscar-la, crear-la, viure-la i gaudir-la. Visualitzar un nou curs il·lusionador. Reconèixer els nostres propis valors, acceptar-los i buscar un escenari en el qual es pugui mostrar la nostra vàlua. Cercar la millor versió de nosaltres mateixos i permetre que altres gaudeixin dels nostres talents (que sens dubte els tenim).

Enfocar-se en allò positiu, genera possibilitats, i sobretot tenir fe en un mateix.
Tenir fe en un mateix no és res més que creure en tu i en les teves capacitats tot i que no tinguis cap certesa que ho corrobori. Possiblement no s'hagi donat l'ocasió que puguis mostrar tot del que ets o som capaços.
Possiblement tenim moltes més capacitats de les que imaginem, però cal recordar que no es posaran en marxa fins que no les necessitem. Enfoquem-nos a fer el que sabem fer... (reflexió, aprofundiment, anàlisi, sinceritat, etc) de forma tan profundament com sigui possible i la resta vindrà sola.

Comencem el curs amb il·lusió i amb una llibreta nova en la qual tracem un pla perquè sigui l'últim setembre que ens doni mandra tornar a la feina... Tornar a començar. Encara no la tens? Corre a comprar-la! I no oblidis també comprar retoladors de colors, perquè la teva nova etapa no sigui només en blanc i negre.

Benvinguts tots de nou! Comença un nou cicle de treball però molt prometedor.



Ramiro Lozano

Jubilats-USOC
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada